We mogen het eindelijk bekend maken!

16-08-2017

Persbericht

Op vrijdag 22 december 2017 organiseert, het gezelligste en tevens zeer populaire “dueling pianos” show Funky Pianos, voor de 2e keer een waanzinnig XXL optreden in de Silverdome te Zoetermeer. De Silverdome wordt omgetoverd tot “De grootste LIVE kerstborrel van Nederland”.

De ideale gelegenheid om samen met jouw collega’s, zakenrelaties, vrienden en familie de kerstdagen op een geweldige, sfeervolle en unieke manier in te luiden!

Naast het avondvullende programma waarbij Funky Pianos de avond opbouwt van een informele borrelavond tot aan 100% feest (gegarandeerd!), zijn er ook speciale optredens van topartiesten die perfect bij deze muzikale avond passen!

De drie beste zangeressen van Nederland en tevens het succesvolle Songfestival trio OG3NE is AANWEZIG bij “De grootste LIVE kerstborrel van Nederland”. Niet alleen aanwezig, maar zij blazen met hun fantastische stemmen figuurlijke het dak van de Silverdome eraf! Uiteraard met hun eigen repertoire, maar ook met een speciaal kerst tintje.

De mannen van Re-play zingen hun leukste en bekendste hits van vroeger en nu en zullen naast hun eigen nummers ook diverse bekende kerstnummers coveren.

Ook één van de beste zangers van Nederlands mogen wij verwelkomen op de 2e Funky Pianos XXL editie. Mike Peterson zingt zowel Engels- als Nederlandstalige nummers en reken er maar op dat deze op 22 december uit volle borst worden meegezongen.

Wil jij jouw favoriete nummer horen deze avond? Dat kan! Bij onze speciale Funky Pianos hostessen kun je jouw favoriete nummer invullen op de Funky Pianos request cards en zij brengen de verzoekjes naar het podium.

Actie ticket
Grijp jouw kans om voor slechts € 9,95 “De grootst LIVE kerstborrel van Nederland” bij te wonen. LET OP: Er zijn slechts 1000 voordeeltickets beschikbaar!

TICKETS
www.funkypianos.nlWe mogen het eindelijk bekend maken!