Handig om te weten!

18-12-2017

De laatste voorbereidingen zijn begonnen want over één week is het zover de grootste LIVE kerstborrel van Nederland Funky Piano’s XXL. Deze avond staat vol met LIVE muziek van funky piano’s, het succesvolle Songfestival trio OG3NE, de mannen van Re-play en Mike Peterson. Ben jij klaar voor deze avond? Zorg ervoor dat je onderstaande informatie goed leest voordat je naar SilverDome afreist.

Tickets

De laatste tickets voor Funky Piano’s XXL zijn verkrijgbaar via de ticketpagina:
TICKETS 

Time Table

De time table wordt bekend gemaakt op onze social media zodat jij jouw favorieten artiest niet zal missen. FACEBOOK

Kluisjes

Het is in verband brandveiligheid niet toegestaan om jassen mee te nemen in de zaal. Hiervoor hebben wij kluisjes geplaatst die gehuurd kunnen worden voor €7,00 per stuk. Je kunt zowel met contant geld betalen als met PIN. Een kluisje kun je delen met twee of drie vrienden en is hiernaast mogelijk om tussendoor naar je locker te gaan. Je ontvangt een code waarmee de locker kan worden geopend hierdoor betaal je geen borg.

Spullen meenemen

Je mag geen eigen eten en drinken meenemen naar binnen. Mocht er een speciaal dieet gevolgd worden of medicatie gebruik zijn, zorg dan dat dit in afgesloten verpakking zit en dat je een doktersverklaring bij je hebt.

Munten & pinnen

Tijdens deze avond werken wij met munten waar eten en drinken gehaald voor kan worden. In de zaal en op de 1e ring bevinden zich muntkassa’s. Bij iedere kassagroep is er mogelijkheid om te pinnen. Helaas is niet niet mogelijk om extra contant geld op te nemen. LET OP! wij zijn afhankelijk van het mobiele netwerk met onze pin automaten. Zorg dat je altijd voldoende cash geld bij je heb indien de automaten tijdelijk niet werkzaam zijn.

Legitimatie

Op deze avond is er een minimum leeftijd van 18 jaar. Bij twijfel kan er gevraagd worden naar u legitimatie. Neem daarom altijd een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt om te worden geweigerd. Paspoort, ID-kaart en rijbewijs zijn geldige legitimatiebewijzen.

Eten

Van druk dansen en bewegen kan je honger krijgen, dit komt mooi uit! Wij hebben een overheerlijke Meat & Greet truck staan die de lekkerste hamburgers voor je bakt en de broertjes Saté zijn ook aanwezig om jullie honger te stillen.

Toiletten

De toiletten bevinden zich op de 1e ring. Gebruik van toiletten kost 1 muntje, hiervoor kan je de gehele avond gebruik maken van de toilet. Wil je gedurende de dag je haar of make up checken? Dit is mogelijk bij de toilet opfris punten je kunt hier ook gebruik maken van deodorant, haarlak en gel.

Auto & parkeren

Het navigatie adres is Van der Hagenstraat 20, 2722 NT Zoetermeer. Bij aankomst verzoeken wij u om de aanwijzingen van de borden en verkeersbegeleiders op te volgen.

VIP

Mocht u VIP tickets hebben gekocht bent u van harte welkom in de speciale VIP ruimte. Naast deze ruimte heeft u ook aparte entree, parkeerplaats, lockers, toiletten en rookruimte. Als VIP gast heb je plek direct aan het podium en perfecte uitzicht op de show en de artiesten.

Rookbeleid

Binnen in de locatie mag er niet gerookt worden. Voor de rokers onder ons hebben wij een rookruimte gecreëerd buiten, deze kan je vinden bij entree West.

Rij alcohol vrij

Wij willen dat iedereen veilig thuis komt na een gezellig avond. Z Taxi Zoetermeer is snel en betrouwbaar. Neem voor meer informatie contact op via: www.ztaxi.nl of bel naar 079 – 234 0404.

 

Plattegrond

Handig om te weten!