COVERBAND – Funky Pianos

Funky Pianos verzorgt complete live shows precies zoals jij dat wilt. Een coverband gebaseerd op improvisatie en interactie. Het concept is in de basis gebouwd op de mogelijkheid voor het publiek om verzoekjes aan te vragen bij de pianist. Dit gebeurt door je favoriete nummer op onze Funky Pianos requestcards te schrijven en die in te leveren bij onze pianist. Deze verzoekjes worden dan door onze coverband met veel plezier voor je gespeeld, waardoor de avond al snel een supergezellige sfeer krijgt. Ingericht door jou, verzorgd door ons en uitgevoerd door onze muzikanten. Deze shows zijn gepast voor elke gelegenheid. Van een achtergrondfunctie tijdens een diner of borrel, tot een spetterende performance tijdens een feestavond.

Je hebt Funky Pianos gevonden of daar goede verhalen over gehoord. Maar wat zijn precies de mogelijkheden? Heb ik apparatuur nodig? En hoe groot is die coverband dan eigenlijk? Om dit een soepel proces te maken, werken wij met twee verschillende basis-shows. Als dit door jou gewenst is, kan daar nog van alles aan toegevoegd worden.

Coverband boeken

Wat houdt de show ‘Funky Pianos’ in?

De artiesten

Wij bieden twee verschillende shows aan, waarnaast je uiteraard precies kunt toevoegen en weglaten wat je zelf wilt. Op deze pagina vind je informatie over de eerste show genaamd ‘Funky Pianos’. Deze show is een optreden van 4 uur. Dit zal dan worden opgedeeld in maximaal vier keer 45 minuten. Mocht je voor deze show kiezen, zul je een pianist, drummer en zangeres op je podium te bewonderen krijgen. Deze entertainers zullen naast professionele muziek ook een leuke interactie met het publiek neerzetten. Onze live artiesten hebben jarenlange podium ervaring en velen zijn werkzaam in piano bars van overal ter wereld. Zij zorgen voor veel energie en een complete show.

Wat nog meer?

De show Funky Pianos verzorgt niet alleen de muzikanten die de coverband vormen. Dit pakket is inclusief licht en geluid, pauzemuziek en reiskosten. Daarnaast zal ook de op- en afbouw volledig verzorgd zijn. Het enige wat wij nodig hebben van jou voor deze show, is een podium van 5 bij 3 meter.


Extra opties

Enthousiast over deze show en benieuwd wat er nog meer bij zou kunnen? Dat kun je hier lezen. Een extra optie is bijvoorbeeld om een allround DJ mee te boeken, inclusief de benodigde DJ apparatuur. Ook kunnen wij een live saxofonist of gitarist voor je verzorgen om de coverband aan te vullen en nóg spectaculairder te maken. Dacht je meer aan danseressen? Ook dat kan, deze kunnen tevens functioneren als hostessen tijdens het evenement. Wij bieden ook podia van verschillende formaten aan als extra optie. Heb jij nog een beter idee? Laat het ons zeker weten en we zullen er alles aan doen om een spetterende avond neer te zetten, geheel verzorgd en op maat.

Toch liever een langer optreden met een grotere coverband? Lees hier meer informatie over de tweede show die wij aanbieden, Dueling pianos Funky Pianos XL.


Interesse in deze Funky Pianos show en benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Coverband boeken?

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!